Bieden op je droomhuis, zónder voorbehoud van financiering?

Het winnende bod door Bieden met Zekerheid

Je hebt je woning gevonden waar je heel graag wil wonen. Alleen, de kans dat je niet de enige bent is groot. Tegenwoordig zijn er veel kandidaat-kopers die meer voor zo’n woning willen betalen dan de vraagprijs. Het uitbrengen van een bod zonder voorbehoud van financiering, is dan aantrekkelijk, maar kan je in een lastige positie brengen.

Bieden met Zekerheid is dan een uitkomst en neemt dat risico weg! Bieden Met Zekerheid leidt in 40% van de biedingen tot een succes!

 

 

Je hebt je droomhuis gevonden. De plek waar je heel graag wil wonen. Alleen, de kans dat je niet de enige bent is groot. Tegenwoordig zijn er veel kandidaat-kopers die meer voor zo’n woning willen betalen dan de vraagprijs. Het uitbrengen van een bod zonder voorbehoud van financiering, is dan aantrekkelijk, maar kan je in een lastige positie brengen.

Als het bod wordt geaccepteerd, maar je krijgt de hypotheek niet rond, moet je wel de waarborgsom (boete) betalen. En dat kan vervelend uitvallen. Daarom adviseert Financieel Zeker altijd een financieringsvoorbehoud op te nemen. Mocht je er desondanks toch voor kiezen om zonder financieringsvoorbehoud een bod uit te brengen, dan adviseren wij je daarvoor eerst een (kosteloze) afspraak te maken met Farenhorst Financieel Advies voor een inventarisatie en analyse van je hypotheekmogelijkheden.

Bieden met Zekerheid is dan een uitkomst en neemt dat risico weg!

Bieden met Zekerheid is een verzekering waarbij de verzekeraar de boete van 10% voor jou betaalt. Hierdoor kun je zonder financieel gevaar een bod doen op je droomhuis, dus zonder voorbehoud van financiering.

 

Neem hier gerust contact met ons op!

Farenhorst Financieel Advies

Aansluitgegevens:

  • KvK 76621391
  • Kifid registratienummer 300.012172
  • Wij zijn aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werken onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626

Gerealiseerd en gehost door YORON!

Contact opnemen

Farenhorst Financieel Advies
De Sonneveld 122
1851 WS Heiloo

 06 51361253
 paul@farenhorstfa.nl

 

Financieel Zeker is een financiële dienstverlener met een heldere visie en missie. Die hebben samen alles te maken met het realiseren van brede welvaart voor mens, milieu en maatschappij. Feel Good Finance noemen ze dat bij Financieel Zeker.