Voorafgaand aan het sluiten van een overeenkomst is ons kantoor verplicht om de betreffende verzekeringskaart aan jou te verstrekken.

Dat doen wij door de verzekeringskaart naar je e-mailadres te versturen of via een SMS naar je telefoon. Je moet ons hiervoor wel toestemming geven!

 

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE VERZEKERING ZIE JE OP DE VERZEKERINGSKAART

Wij vinden het belangrijk dat je in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan in de Verzekeringskaart.

Omdat Verzekeringskaarten juridisch niet dezelfde waarde hebben als polisvoorwaarden, zijn de kaarten uitsluitend informatief. Je kunt aan de inhoud ervan dan ook geen rechten ontlenen.

Met de Verzekeringskaart kun je beoordelen of dit voor jou de juiste verzekering is. Ook kun je de Verzekeringskaarten vergelijken met elkaar voor een beter inzicht. 

Overzicht

 

Farenhorst Financieel Advies

Aansluitgegevens:

  • KvK 76621391
  • Kifid registratienummer 300.012172
  • Wij zijn aangesloten bij de centrale organisatie Financieel Zeker en werken onder de Wft verantwoordelijkheid van Financieel Zeker onder AFM vergunningnummer: 12016626

Gerealiseerd en gehost door YORON!

Contact

Farenhorst Financieel Advies
De Sonneveld 122
1851 WS Heiloo

 06 51361253
 info@farenhorstfa.nl